Poznato je svima da odnos snahe i svekrve nije baš najbolji, odnosno da zna biti veoma komplikovan. Ponekad se bezazlene i sitne svađe pretvore u zagorčavanje života svim članovima porodice.

Beograđanka Svetlana se našla u jednoj takvoj situaciji , i odlučila je da podijeli svoju priču sa širom javnosti. Naime , njeno višegodišnje neslaganje sa njenom svekrvom rezultiralo je velikom svađom na jednoj sahrani.

 

 

Svetlana je rođena Beograđanka , koja je normalno vaspitana , i koju su roditelji učili da cijeni sve ljude , tako da njenoj porodoci nije smetalo uopšte što se udala za mladića koji je sa sela . Svetlana se sa svojim izabranikom upoznala u Beogradu , i na prvom spoju su oni kliknuli , pa su nedugo nakon što su stupili u vezu odlučili da Goran upozna Svetlanine roditelje. Svetlana je također upoznala njegove roditelje i taj prvi susret je prošao odlično nije ni slutila šta je čeka kasnije.

Svetlanina buduća svekrva se pokazala kao divna i mila žena ,da je Svetlani bilo neprijato koliko trčkara oko nje. Mladi par je odlučio da digne ruke od fakulteta i odlučili da se presele na selo . Par je djecu dobio veoma brzo i pošto je bila mala razlika između njih svekrva joj je puno pomagala, ali je uvijek imala zamjerku za snahino ponašanje i za sve ostalo što Svetlana uradi.

 

 

U njihovoj kući je svekrva vodila glavnu riječ , pa su na primjer kada su išli u kupovinu sve što Svetlana ubaci u kolica svekrva izvadi iz kolica i kaže da im to ne treba. Svetlana je naravno pokušavala da kaže mužu sve , ali je on mislio da ona pretjeruje . Kada je svekrvin zet premiunuo otišli su na sahranu i t je bio vrhunac.

 

 

Svekrva je rekla Svetlani da uđu u sobu gdje je pokojnik te da mu Svetlana poljubi ruku , njoj je to bilo zastrašujuće , ali je to ipak uradila jer nije htjela da uvrijedi svekrvu. Kada s krenuli na groblje svekrva je dreknula na Svetlanu i rekla da neće ići na groblje u haljini te da obuče čarape . Tada je Svetlani prekipljelo i pukla je i sve joj rekla što jo je na duši. Od tada je prošlo dosta vremena i danas žive zajedno , ali skoro da i ne pričaju , Svetlana je jako zadovoljna novim odnosom.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here