Poznata pjevačica Mira Škorić, već decenijama je na domaćoj javnoj sceni , a može se pohvaliti i odličnom karijerom koju je napravila. Niame , ona ima veliki broj hitova koji su i danas rado slušani poput “Otkači” , “Ti si ko i ja ” i drugi . U devedesetim godinama je Mira bila na vrhuncu svoje karijere , a tada je bila i prijateljica sa Cecom Ražnatović , te joj je bila i kuma na svadbi.

 

 

Mira Škorić je rošena u Beogradu , a talenat za pjevanje je naslijedila od svog oca Vase koji je bio muzičar . Njen otac je bio veoma ponosan na nju , što je krenula njegovim stopama . Kada je u pitanju privatni život pjevačice , poznato je da ona iza sebe ima dva neuspjela braka , a prvi muž joj je bio Vaso Jeremić , sa kojim ima kćerku Milicu , koja je izabrala da krene očevim stopama te je završila fakultet kao jedan od najboljih studenata , a prije dvije godine se i udala.

 

 

 

Mira i Vaso su nakon razvoda ostali u veoma dobrim odnosima , a sve zbog svoje kćerke , kao što se moglo vidjeti i na njenoj svadbi . Mira se drugi put udala u tajnosti 2016.godine , a identitet svog drugog muža veoma dobro krije , jer mediji još uvijek nisu uspjeli saznati o kome se radi , ali se Mira i od njega razvela nakon samo nekoliko mjeseci. U medijima se moglo vidjeti kako je povezuju sa njemačkim biznismenom Jozefom Milerom , koji je pjevačicu vjerio , ali je sve puklo kada ga je Mira navodno uhvatila u krevetu sa drugim muškarcem. Iako Mira većgodinama ne mijenja svoj izgled , i nosi dugu smeđu kosu , kada se udala za svog supruga Vasu , ona je tada bila plavuša.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here