Milica Polskaja, srpska socijalistica, privlači pažnju javnosti svojim ekstravagantnim načinom života. Njena bajka počela je kada se udala za bogatog Kazahstanca, što je rezultiralo preseljenjem u Amatu i životom prepunim raskoši. Međutim, intrigantno je što Milica odlučuje držati svog muža daleko od očiju javnosti, što je izazvalo nagađanja i komentare. Spekulira se da je razlika u godinama možda razlog za skrivanje, ali njegove fotografije na društvenim mrežama razotkrivaju detalje o njegovom izgledu.

Život Milice Polskaje doživio je preokret nakon putovanja u Dubai. Unatoč akademskom usmjerenju prema pravu, njen fokus na financijsku neovisnost odvela ju je u svijet mode i zabave. Nakon pobjede na izboru za Miss 2010. godine, donijela je hrabru odluku napustiti fakultet i krenuti u avanturu u Dubaiju. Tamo je radila kao model i upoznala ljubav svog života dok je bila menadžerica u klubu Kavali. Njihov prvi susret bio je iznenađujući i obilježen neobičnim situacijama.

Iako postoji jezična barijera jer njen suprug ne govori engleski, a ona ne zna ruski, njihova veza se razvijala putem gesta i radnji. Nakon trećeg susreta, konačno su podijelili prvi poljubac. Milica je impresionirana bogatstvom svog kazahstanskog muža, a zajedno su postali roditelji četvero djece – Filipa, Goše, Lava i Sofije.

Njezin životni put, od mladosti u Boru do izbora za Miss i preseljenja u Dubai, izaziva pažnju mnogih. Milica i dalje dijeli svoj raskošni život putem društvenih mreža, a njeni postupci često intrigiraju i inspiriraju javnost. Ona je jako duhovita i osim mode, ženstvenosti i drugih stvari koje pokazuje njen humor je glavna stvar zbog koje ljudi posjećuju njene društvene mreže.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here