Kako je poznato od ranije , prva žena Željka Mitrovića je Sonja Mitrović Hani , a koja je posle blistave karijere i niza hitova koje je imala povukala se iz javnohg života . Naime , ona je devedesetih bila jedna od najvećih zvezda , a s obzirom da je nestala sa javne scene , tako detalji iz njenog privatnog života ne prestaju da intrigiraju javnost. Naime , priča o njenoj mladosti , kao i vezama u kojima baš nije imala sreće intrigirale su javnost , a pogotovo jedna ljubav koju je imala pre nego se udala za Željka Mitrovića. Tako je ona svojevremeno oktrila za medije detalje o svom privatnom životu.

– Mislim da je to što sam odrasla u zdravoj, poštenoj i veoma srećnoj porodici presudno uticalo na ceo moj život. Brat Čedomir, majka Nada i otac Aleksandar Simić oduvek su mi bili najodaniji prijatelji, koji mi nesebično pružaju ljubav, razumevanje, podršku i pomoć. Mama i tata su pravnici, ali tata je bio strastveni kolekcionar ploča i verovatno sam zbog toga još u najranijem detinjstvu zavolela muziku. Pošto sam od malena bila okupirana muzikom, nije fraza kad kažem da je ona bila moja prva velika ljubav koja je odredila ceo moj životni put. Pevala sam u dečijem horu “Kolibri”, nijedna priredba nije se mogla zamisliti bez mene, a zbog čestih probi, koncerata i snimanja mnogo sam izostajala sa časova. Zbog svega toga sam bila obeležana, interesantnija od drugih, i mada sam među dečacima imala mnogo dobrih drugova, uvek su mi poklanjali više pažnje nego drugim devojčicama – zapoćela je svoju priču Hani i nastavila:

– U trećem-četvrtom razredu imala sam prvu simpatiju, Ivana. Sedeli smo u istoj klupi i činilo mi se da on ima najlepše oči u odeljenju, možda zato što sam iz tih očiju “čitala” da se i ja njemu dopadam. Strašno me je zabavljalo, to što je, kad god bih ga pogledala, stidljivo obarao pogled i gotovo da sam živela za te trenutke. Ostatak ovde.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here