Kroz dugogodišnje emitiranje najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regiji, Zvezde Granda, prošao je veliki broj takmičara, većina od kojih je kasnije pala u zaborav i okrenula se drugim profesijama. Ipak, postoji nekoliko pjevača i pjevačica koji su nastavili graditi uspješnu estradnu karijeru, no njihov broj je relativno mali. Iako su neki takmičari imali neosporni talenat, iz različitih razloga su jednostavno nestali iz javnosti. To se dogodilo i Mileni Ćeranić, koja je bila jedinstvena po svom imidžu tijekom takmičenja.

Dugo vremena javnost nije imala priliku vidjeti Milenu, a danas je primjetno promijenila svoj stil. Ipak, čini se da nije ostarila ni dana, unatoč proteklim godinama od njenih nastupa. Milena je privukla pažnju medija nakon što je viđena na jednom bokserskom meču na Ubu, na kojem je sudjelovao i Željko Ražnatović. Mnogi koji su je prepoznali prvo su pomislili da je došla kako bi ga podržala.

Međutim, tijekom mečeva se ispostavilo da je Milena zapravo došla pružiti podršku Marku Nikoliću, koji je njen bliski prijatelj i također bokser. Milena je na ovaj događaj došla bez šminke, pa su mnogi sumnjali je li zaista ona. Ipak, ekipa Paparaco lova je potvrdila da se radi o pjevačici. Milena je bila u društvu svojih prijateljica i imala je opušten stil, ali su komentari o njenom izgledu bili iznimno pozitivni, te je dobila mnogo komplimenata.

Milena je izuzetno lijepa djevojka,zgodna i uvijek drži do sebe. Kako kaže trenira redovno, pazi na ishranu ali ono što joj je najvažnije da je u miru i da se ne stresira previše. Ona ima neke svoje metode i male rituale kojima postiže mir. Nekada kao mlada djevojka je ganjala neke druge stvari ali sada kaže da joj je sreća na prvom mjestu.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here