Voditelj Ognjen Amidžić je prije nekoliko dana bio glavna tema svih medija u Srbiji, a povod tome je njegova nova djevojka . Naime , Ognjen je otkrio da je u ljubavnoj vezi sa kolegicom sa televizije Pink , koja također u njegovoj emisiji ima svo segment pod nazivom Pazi ina , u kojem gostima postavlja poprilično neugodna i škakljiva pitanja.

 

 

Riječ je o Mini Naumović, a Ognjen se prošle godine razveo od svoe supruge Danijele Dimitrovske , sa kojo ima sina Matiju , a krenule su odmah špekulacije da je Mina bila razlog razvoda. Ognjen je potvrdio da je u vezi sa Minom , ali je istakao da žele da sačuvaju svoju privatnost , ali njegove komšije nisu željele da šute o njihovoj privatnosti te su iznijele ono što su vidjele i čule.

 

 

Naime , komšije su rekle kako je Mina često kod Ognjena , te da su vjerovatno počeli živjeti zajedno , te da Mina u taj stan dolazi već godinu dana , što potvrđue navode da možda ona jeste uzrok raspada njegovog braka sa Danijelom. Mnogi se pitaju kako je njegov sin Matija reagovao na informaciju da njegov tata ima novu djevojku, s obzirom da Matija živi sa majkom za koju je veoma vezan. Ognjen je rekao da on sa svojim sinom ima odličan odnos , koji ništa ne može da pokvri, a to dokazuje i fotografija na kojoj je Matija u fudalskom dresu a u opisu je Ognjen napisao da je na slici budući golman reprezentacije , i da mu je on menadžer , te da mu zainteresovani mogu pisati u inbox i slati svoje ponude. Ognjen je bez obzira na razvod , i daleposvećen otac , koji zajedno sa bivšom suprugom odgaja svog sina.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here