Već skoro 40 godina jedna od najpopularnijih folk pjevačica u Srbiji i šire je svakako Ceca Ražnatović koja je sa svojom karijerom počela sa samo 17 godina, kada je otpjevala svoju prvu pjesmu ”Cvetak zanovetak”. Devedesetih se udala za Željka ražnatovića, koji je u to vrijeme bio jedan od moćnijih ljudi u Srbiji, a koji je bio poznat kao pripadnik kriminalnog klana, te kao traženi ratni zločinac

On je svakako svojim uticajem pomogao Ceci u napretku u njenoj karijeri, te su u to vrijeme njene pjesme se stalno puštale kako na državnoj televiziji, tako i na svim radio stanicama, i tako je ona lansirana u sami vrh estrade. U braku su njih dvoje dobili i dvoje djece, Veljka i Anastasiju koji su bili mali kada je njihov otac likvidiran u hotelu Interkontinental, 2001. godine.

Nakom smrti muža Ceca se posvetila svojoj djeci i karijeri, te se u javnosti nije pojavljivala sa nekim muškarcem za kojeg bi se moglo pretpostaviti da je sa njim u vezi. I kada su svi pomislili da bi ona mogla ostati sama do kraja života, kao bomba je odjeknula vijest prije dvije godine da je Ceca u emotivnoj vezi sa dosta mlađim od nje, čak devet godina, Bogdanom Srejovićem koji je menadžer u jednom poznatom beogradskom restoranu.

Činilo se u početku da je njihova veza ozbiljna, jer se nisu odvajali jedno od drugoga, te se pisalo da se Bogdan čak bio i uselio u Cecinu vilu, a onda je sve iznenadila vijest o njihovom raskidu. Od tada se Bogdan ne pojavljuje mnogo u medijima, da bi se sada pojavile njegove fotografije na kojima je sa prelijepom voditeljicom Katarinom Šišmanović i šuška se uveliko da su njih dvoje i  par.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here