Ceca Ražnatović, prominentna figura u svijetu folk glazbe, često ističe snažan osjećaj ponosa kada govori o neumornoj podršci koju je dobivala od svojih roditelja tijekom cijele svoje karijere. Ona ih naziva pokretačkom snagom svog uspjeha. Iako preferiraju živjeti svoj život izvan javnog očiju, Slobodan i Mira i dalje su fascinantna tema regionalnih medija. Slobodan, koji je radio kao bravar i trgovac, i Mira, seoska učiteljica, odabrali su miran život daleko od centra grada.

Iako žive udaljeni od gradske vreve, roditelji poznate balkanske pjevačice uvijek su bili prisutni na svim važnim obiteljskim događajima. S radošću su dočekivali goste u Cecinoj rezidenciji na Dedinju. Ceca, koja često dijeli osobne trenutke na društvenim mrežama, povremeno je podijelila predivne fotografije svoje majke, gospođe Mire. Mnogi su se zapitali kako je moguće da ova žena izgleda tako mladoliko unatoč godinama.

“Majka Srbije” ne bi bila ono što je danas bez svoje majke Mire Veličković, izuzetne i posvećene žene. Tijekom svih ovih godina, ona je dosljedno pružala nepokolebljivu podršku svojoj kćeri. Unatoč trajnoj slavi koju je postigla njena kći, Mira Veličković namjerno izbjegava reflektore i medijsku pažnju.

Budući da Cecini roditelji namjerno održavaju privatnost, malo je informacija o izgledu majke Cece Ražnatović. Oni koji imaju sreću vidjeti njezinu fotografiju često su iznenađeni nevjerojatnom sličnošću između Cece i njene majke, koja je svoju karijeru posvetila učiteljstvu u ruralnom okruženju. Nakon dugog vremena, šira javnost napokon je svjedočila Mirinom prisustvu na vjenčanju svog unuka Veljka. Blistala je od ponosa i izrazila svoju radost, s nestrpljenjem očekujući dolazak praunuka. Bogdana Ražnatović dodala je radost obitelji Ražnatović darujući svoja dva voljena nasljednika.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here