U nastavku dnašnjeg člaka dotaći ćemo se najnovije teme koja na dolazi iz sveta , a danas ćemo da govorimo o jednoj jako potresnoj priči koju je jedna devoja odlučila da podei javno , a priča je svakako potresna , te nam dolazi iz Srbije . Naime , sve je se desilo u Leskovcu , te je reč o devojci koja se zove Milica , a koja ima 28 godina , te iza sebe krije jako potresnu životnu priču . Naime , radi se o tome da ju je majka dok je bila beba ostavila usred zime , u snegu , u kutiji pored kontejnera . Naimme , ona je danas uspeša žena , a za medije je rekla da je uspela da se izdigne iz cele situacije ,te je postala bolja verzija sebe.

Tako je ona za medije izjavila sljedeće:”Ja sam rođena 1994. godine na Kosmetu – Gnjilane, i jedino što znam jeste da sam ostavljena po zimi, u kutiji kraj kontejnera. Moja majka me je tamo ostavila i otišla, a potom me je našao neki slučajni prolaznik koji je pozvao policiju. Znam da je bilo jako hladno, ja sam bila u kutiji, bila je subota u Ulici cara Lazara, a ja ostavljena da umrem – započinje svoju priču mlada Milica, danas srećna žena i još srećnija majka”, rekla je ona.

Naime , njoj su svu potrebnu ljubav nadomestili ljudi koji su je usvojili: “Ja sam živela kao i svako dete srećna i bezbrižna sam bila, moja porodica koja me je usvojila mi je pružila sve, ali jedan dan mi je promenio život iz korena. Naime, tokom rata igrala sam se napolju sa decom i oni su mi rekli kako sam ja usvojena i da nemam ni oca, ni majku. Tada su počeli da “ratuju” sa mnom jer sam ja neko ko nema nikoga”.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here