U nstavku današnjeg članka donosimo vam jednu zanimljivu temu , a za koju ne sumnjamo da će vam se svideti , odnosno da će vam biti od koristi . Naime , kako je izvesna Kler nedavno istakla , ona već četiri godine en koristi grejanje , a umesto grejanja ona se oristi zanimljviim trikovima da ne bi osećala hladnoću . Naime , ona je odlučil svoje savete da podeli na društvenoj mreži tik tok , pa su njeni saveti o štednji oduševili mnoge , a kler tvrdi da je trik u odeću koju kupujete.

“Znači, ne možete da upalite gejanje, a srećom, ja imam iskustva u tome – četiri godine staža”, počinje Kler, te savetuje da kupite nekoliko širokih majica. Najbolje bi bilo da to budu muške majice, jer pripijena odeća zapravo ne može da vas zagreje. Tako je ona savetovala da kupite neku široku jakniu , a koju možete da nosite po kući , te bi trebalo stopala da vam uvek udu pokrivena , odnosno da budete u čarapama ili papučama . Naime , svakako veliku ulogu igra i tkanina oko vrata , a možete smai da je napravite od neke stare majce. Kler je takođe savetovala da učinite neke stvari kada je kuća u pitanju.

@klairedelysofficial

Never thought I would be sharing this knowledge, but here we are. #thanksboris #liztruss #energycrisis #winter #cold

♬ original sound – Klaire de Lys

Dakle , ona je istakla da uvek proverava da li su svi prozori i vrata dobro zatvoreni , dok vako veče protrese posteljinu , Naime , istakla je da je važno da imate pokrvač koji ima više slojeva .”Dobro je da pokrivač bude težak”, rekla je. Nedavno je čovek koji je specijalizovan z to rekao da postojji trik koji ne bi trablo d avam padne na pamet. Objasnio je da prašina između rebara radijatora može da spreči toplinu, a to će vas automatski podstaći da ga pojačate. Na taj način trošite više, jer uporno pokušavate da zagrejete prostorije.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here