Kćerka poznate folk pjevačice Cece , Anastasija Ražnatović je proteklih dana u centru medijske pažnje . Naime , mediji su saznali da je Anastasija u drugom stanju. Naime , Anastasija je već više od godinu dana u vezi sa svojim izabranikom Nemanjom Gudeljom , kojeg je upoznala preko zajedničkih prijatelja i od tada su nerazdvojni.

 

 

Nemanja je fudbaler, koji igra za špansku Sevilju , te par očito ima želju da živi u ovoj prelijepoj zemlji, jer je Anastasija predala papire za stalni boravak. Kako je bjavljeno ona je sada u petom mjesecu trudnoće i nosi djevojčicu , a njenoj majci će Anastasijina kćerka biti prva unuka , s obzirom da od sina Veljka ima dva sina.

 

 

Anastasija i Nemanja svoje vjenčanje planiraju u junu ove godine , koje će se održati u Španiji , a naredne godine paniraju i crkveno vjenčanje koje će biti održano u Srbiji, te veliku svadbu na koju će pozvati veliki broj ljudi. Naime, Anastasijina kuma će biti njena dugogodišnja prijateljica Tara Milutinović , koja će joj također pomoći oko svih priprema za vjenčanje . Tara je poznata kao mlada glumica , a glumila je u filmu “Ala je lep ovaj svet”, a svojim talentom je oduševila publiku.Tara potiče iz ugledne porodice , zvršila je dva fakulteta , a njen djed je Bora Milutinović , poznati fudbaler i trener u Jugoslaviji, a on je u svjetkim prvenstvima kao trener predvodio pet različitih reprezentacija i na posljednjem svjetskom prvenstvu koje je održano u Katru , dobio je posebno priznanje kao promoter sporta. Anastasija se sa Tarom Milutinović druži još od djetinstva i bilo je neminovno da će jedna drugoj i da budu kume na njihov najljepši dan u životu.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here