Bivša učesnica rijaliti programa “Zadruga”, Maja Marinković, već neko vreme boravi u Sarajevu kod svog dečka Bilala Brajlovića, a nedavno je viđena u društvu bivšeg robijaša Mirze Hatića. Mirza je objavio selfi sa Majom na svom Instagram profilu, postavljajući pitanje svojim pratiocima: “Lep par? Da ili ne?” Takođe, na istoj fotografiji je napisao: “Moja ljubav”. Važno je napomenuti da je Mirza ranije vređao Dalilu Dragojević na društvenoj mreži TikTok.

Tokom jednog uživo prenosa, Mirza i Dalila su se takmičili u popularnoj igri na TikToku, a opklada za gubitnika je bila da mjauče kao mačka. Međutim, Dalila nije želela to da uradi, izjavivši da ne želi da se blamira jer uskoro planira ozbiljan posao. To je izazvalo Mirzinu burnu reakciju. Mirza je besno odgovorio: “A kad si se guzila u ‘Zadruzi’? Hoćete zbog toga snimiti. Jeb*** si se tamo pred svima, a sada nećeš da kukuričeš. Je li to moral? Šta je to? Šta glumiš, jesi li ti svetica?” Dalila je pokušala da smiri situaciju, ali Mirza je nastavio da izražava bes.

Ovaj incident nije prvi put da je Mirza Hatić bio u centru pažnje javnosti. 2014. godine, postao je poznat kada je javno priznao da je srušio pravoslavni krst na Zlatištu, koji predstavlja spomenik poginulim Srbima tokom rata u Sarajevu. Takođe, bio je uhapšen zbog oružane pljačke. Maja Marinković, bivša učesnica rijaliti programa “Zadruga”, nastavlja da stiče sve veću popularnost iz dana u dan. Njena pojava u Sarajevu i vezivanje za javnu ličnost poput Mirze Hatića samo je dodatno skrenula pažnju medija na nju. Brojne objave na društvenim mrežama, intervjui i medijska pažnja oko njenog privatnog života čine je sve zapaženijom u javnosti.

Maja je postala prava ikona stila, inspirišući mlade žene širom regiona svojim modnim izborima i hrabrim kombinacijama. Njena prisutnost na društvenim mrežama, gde redovno deli svoje slike i trenutke iz života, privlači sve veći broj pratilaca i obožavalaca. Njena popularnost se takođe ogleda i u brojnim pozivima za gostovanja u televizijskim emisijama i događajima. Maja se ističe svojom harizmom, spontanošću i smelošću, što je čini neodoljivom za medije i publiku.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here