Voditelj Ognjen Amidžić je nedavno bio glavna tema medija , nakon što se razveo sa svojom suprugom , i ubrzo se saznalo da je u ljubavnoj vezi sa svojom kolegicom koja je od njega dosta mlađa , a koja radi u njegovoj zabavnoj emisiji Amidži šou ima i svoj segment pod nazivom Pazi Mina .

 

 

Djevojka s kojom je Ognjen je Mina Naumović , a njih dvoje su svoju vezu u početk krili da bi nakon što su razotkriveni voditelj je potvrdio da je tačno da su zajedno , ali da žele da svoj privatni da sačuvaju od medija i javnosti. Voditelj iza sebe ima dva propala braka a u braku sa Danijelom Dimitrovskom je dobio sina, a mnogi su bili šokirani njihovim razvodom jer su ih smatrali najskladnijim parom.

 

 

Naime , kako je javnost saznala za njihov razvod , mnogi su Minu optuživali da je ona razlog raspada njihovog braka , međutim Ognjen je rekao da je u pitanju nešto sasvim drugo.. Ognjen i Mina svoju ljubav pokazuju tako što objavljuju zajedničke slike na Instagramu , a jedna od njih je izazvala burne komentare. Fanovi su pisali kako lijepo izgledaju zajedno , da su predivni i skladni , te da uvijek treba glasati za ljubav . Međutim bilo je i onih koji smatraju da je Ognjenova bivša supruga puno ljepša i prirodnija od Mine. mnogi za Minu kažu da je previše umjetna , onosno njene usne koje je radila ne izgledaju nimalo prirodno , dok je Danijela sva prirodna bez vještačkih operacija. Danijela se nije željela oglašavati povodom razvoda , ostala je dama kao i uvijek .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here