Poznata pjevačica Suzana Jovanović je jedna od žena u Srbiji , koja danas sebi može priuštiti sve što poželi . Ona je u braku sa Sašom Popovićem koji je zaradio ogroman novac u muzičkoj industriji , a koji je također prije dvijegodine prodao svoje dionice Grand produkcie koju je osnovao sa Lepom Brenom , i tada su mediji prenosili da su njih dvoje za svoje dionice u Grandu dobili po 20 miliona eura.

 

 

Poznato je da je Saša tada odlučio da se penzioniše. Međutim penzija je trajala svega tri mjeseca i on je odlučio ponovo da se vrati u Zvezde Granda , jer kako kaže on je navikao da radi , i ne može da sjedi kući bez obaveze. Mnogi koji poznaju Suzanu znaju da je skromna i przemna žena , koja nikada nije zaboravila svoje teško djetinstvo . Jednom prilikom je rekla da je dijete sa sela i kako potiče iz porodice u kojoj je samo otac radio , dok je majka bila domaćica , ali upravo takvo odrastanje joj je pomoglo da postane čovjek kakav je sada.

 

 

Suzana se nikada nije stidjela svog porijekla i prošlosti , i pričala je kako je sa svojim roditeljima okopavala kukurz i kako je za dnevnicu radila i druge poslove kao što su branje trešanja i jabuka . Garderobu koju je nosila i u školu Suzana je kupovala na buvljaku i to joj je bilo sasvim normalo jer nisu imai više novca . Suzana je također ispričala da prije nego što je upoznala Sašu imala je dosta velikih financijskih problema , i vrlo često joj se znalo desiti da je njen frižider prazan i a nema šta da jede , a u džepu ima samo 20 dinara. Međutim , Suzana nikad nije poklekla i nije se predavala , i prihvatala je stvai kakve jesu . Međutim , nakon teškog peioda je krenuo posao , tezge pa je je počela bolje i da živi.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here