Ana Ivanović je prošla kroz različite faze tijekom svoje slavne teniske karijere. U svojoj neumornoj potrazi za izvrsnošću, koju je jednom postigla, suočila se s mnogim izazovima. Tijekom tog emocionalno zahtjevnog razdoblja, Ana je doživjela trenutke ushićenja i trijumfa na terenu, ali i trenutke poraza i tuge kada nije ostvarila postavljene ciljeve.

Suze su rijetko krasile lice Ane Ivanović nakon teniskih mečeva. Većinu vremena bivša tenisačica je bila nasmejana, a njen suprug, bivši nogometaš Bastijan Švajnštajger, odigrao je važnu ulogu u njenom srećnom i idiličnom životu. Posljednjih nekoliko godina, radost u Aninom svakodnevnom životu donose njena troje djece. Iako majka trojice sinova, Ana je također uspješna poslovna žena koja je nedavno pokrenula svoj vlastiti biznis. U visokoj trudnoći, održala je promociju svojih proizvoda u Beogradu.

Leon, Luka i najmlađi brat, čije ime Ana još nije otkrila, čine srž njenog postojanja. S ciljem da usmjeri svoju djecu prema pozitivnoj budućnosti, bivša tenisačica se intenzivno educira o roditeljstvu putem online tečajeva. Njena želja je da im usadi osjećaj zahvalnosti za život, prenese vještine potrebne za postavljanje i ostvarenje ciljeva te neguje kvalitete poput dobrote, marljivosti i uspjeha.

Anina postignuća su izvanredna i mogla bi ispuniti mnoge stranice knjige. U najboljim godinama svoje karijere, bila je najbolja tenisačica na svijetu, što nije bilo lako postići. Međutim, usred svih tih predivnih iskustava tijekom uspješne karijere, Ana također nosi sjećanja na trenutke koji su u njoj probudili duboke emocije i tugu. Nedavno je na Instagramu podijelila svoje sjećanje na izazovno razdoblje u životu kada je, zbog ozljede, morala odustati od Olimpijskih igara 2008. godine, iako je bila svjetski broj jedan.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here