Filip Car, poznat kao rijaliti zvezda Zadruge, stekao je ogromnu popularnost i postao je jedan od najjačih TikTokera u veoma kratkom vremenskom periodu. Spekuliše se da zarađuje znatnu sumu novca igrajući mečeve na ovoj društvenoj mreži, a malo ko može da mu parira u tome.

Nedavno je na internetu procurio video u kojem se vidi kako Filip igra meč protiv Ivana Mitrovića Bize, poznatijeg kao Biza don Kruševca, koji je takođe veoma popularan TikToker i prijatelj Kristijana Golubovića. Međutim, ovaj meč nije prošao bez problema, budući da su se između njih čule mnoge pretnje i uvrede, što je situaciju dodatno usložnilo.

U toku meča, Biza je izneo provokativnu primedbu Filipu, sugerišući mu da skine “majmunske naočare” i da treba nositi modernije. Filip mu je uzvratio izazovom, predloživši da ako ga pobedi, Biza mora napisati na čelu da je “Car k**o”. Međutim, Biza je žestoko reagovao i pretio Filipu batinaškim nasiljem, očito ne tolerišući Filipove izazove.Situacija je tada eskalirala, a reči i pretnje su postale još žešće. Biza je vređao Filipa, nazivajući ga “indijancem” i omalovažavajući njegov identitet. Filip je u odgovoru nastavio s uvredama, nazivajući Bizu “smrdom” i pretio mu blokiranjem.

Nemile scene ovog sukoba izazvale su zabrinutost među fanovima i pratiocima ove dvojice TikTokera. Nasilje i uvrede ne predstavljaju pozitivan primer za mlade ljude koji ih prate, a takve situacije mogu doprineti lošem uticaju na njihovu percepciju konflikata i načina rešavanja problema.Očekuje se da nadležne vlasti reaguju na ovaj događaj i preduzmu odgovarajuće mere kako bi se sprečile slične situacije u budućnosti. Takođe, možda bi obojica TikTokera trebalo razmisliti o odgovornosti koju nose kao javne ličnosti i truditi se da svojim postupcima i rečima daju pozitivan primer mladima koji ih prate.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here