Zvezdan Slavinić i Anđela Đuriđić su svakako Zadrugari o kojima mediji puno pišu. Ove sedmice je Zvezdan izabran za potrčka , a u izlaciji narednih dana društvo će mu praviti Maja Mrinković . Naime , ovo je Anđeli teško palo , jer poznato je kako ona nema povjerenja u svog dečka.

 

 

Zvezdan je prošetao nekoliko krugova po imanju , došao do Anđele i zaprijetio joj da ne smije da plače i da ga nervira na taj način. Međutim Anđela je rekla da je to njena prirodna reakcija , te da ne može drugačije.

 

 

Slavinić je također rekao Anđeli da ispada smiješna kada tako plače zbog njega , i neka se samo postavi kako je njoj . Također je dodao da nema težinu da se poredi sa njenom boli. Rekao je da će se desiti da će izaći napolje i da ne želi ovakvu reakciju od nje , te da je sada ljut i ništa ne može da se desi. Anđela se tada nije rasplakala , ali je odlučila da ipak nešto preduzme , budući da joj je Zvezdan zabranio da spava s njim u izolaciji , ona e odlučila da svom dečku barem spremi posteljinu. Naime Anđela je napravila Zvezdanovu posteljinu , te je njegov krevet poprskala svojim parfemom . Mnogi su ovaj njen ptez okarakterisali kao očajnički , a ona samo želi da je njed dečko ne zaboravi dok bude pored Maje s kojom je toiko puta flertovao.

 

 

Neki su čak u komentarima pisali , kako Anđela baje Zvezdanu . Šta Vi mislite o ovome ? Zašto je Anđela toliko očajna da radi ovakve stvari? Pišite nam u komentare.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here