Rat između Anele Ahmić i njene obitelji s jedne strane, i njezinog supruga Asmina Durdžića s druge strane, traje već desetak dana. Prema tvrdnjama Anele Ahmić u reality showu, njen suprug je napustio nju zbog Stanije Dobrojević, te iznosi mnoge tvrdnje o njemu i njegovoj obitelji. Suprotno tome, Asmin Durdžić svakodnevno objavljuje informacije o Aneli i svojim djecama na svojem Instagram profilu.

Na Instagram profilu Anele Ahmić objavljeni su značajni događaji u vezi Asmina i Stanije, koja je, prema navodima, zbog skandala pobjegla u Kinu. Sada se u raspravu uključio i Asminov otac, Mustafa Đurdžić, koji je odlučio javno stati na stranu svog sina. Na svom Facebook profilu objavio je dokumente na njemačkom jeziku koje je navodno dobio s Interpolovog ispitivanja Anele. U tim dokumentima tvrdi se da je Anele Ahmić izjavila da je nosila velike svote novca, ponekad i do milijun eura u putnoj torbi.

Đurđić tvrdi da ima potpun dosje o Anelinom životu, uključujući informacije o njezinoj obitelji i njezinim vezama s muškarcima. Također se bavi Stanijom, ženom koja je, prema njegovim tvrdnjama, ostavila njegovog sina, vjerujući da ju je lagao. Đurđić opisuje Staniju kao vrlo čistu ženu koja ne pije, ne puši, ne koristi droge i nema tetovaže.

U svojim objavama Mustafa Đurdžić izražava suosjećanje prema Staniji i ističe da bi želio upoznati Staniju kako bi je bolje razumio prije nego što je osudi. Kao roditelj, izražava želju da se Staniji ostvare svi snovi. Objašnjava kako je ona zapravo neshvaćena i da ljudi ne bi trebali imati predrasude nego nekad i saslušati šta neko priča i kako razmišlja zapravo.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here