Poznata pjevačica Emina Jahović je porijeklom iz Novog Pazara , ali već duži niz godina živi u Turskoj. Poznato je da je ona do prije par godina bila udata za poznatog turskog pjevača Mustafu Sandala , i da je zajedno s njim živjela život iz bajke . U braku koji je trajao deceniju , Mustafa i Emina su dobili dva sina , Jamena i Jvauza , koji su bili kruna njihove i ljubavi i centar njihovog svijeta.

 

 

Mustafa i Emina su važili za jedan od skladnih parova , tako da je javnost bila šokirana viješću da se njih dvoje razvode . Emina se sa svojim sinovima nakon rzvoda vratila u Srbiju , a istkla je da njen bivši muž ne plaća alimentaciju za njihove sinove . Kako je poznato , Mustafa je našao novu ljubav , ponovo se oženio i u potpunosti zaboravio na svoju porodicu sa ojom je donedavo proveo tolike godine.

 

 

Mnogi se pitaju kakav odnos Mustafa ima sa svojim sinovima, a poznato je da on za razliku od Emine vrlo rijetko objavljuje njihove fotografije na Instagramu. Mediji su nedavno objavili da je Emina kupila nekretninu u Turskoj , koa se nalazi u blizini stana gdje Mustafa živi sa svojom novom suprugo. Vjerovatno je to Emina napravila kako bi njeni sinovi mogli češće da viđaju svog oca. Naime , nakon dugo vremena Mustafa je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa svojim starijim sinom Jamenom , i dobio je veliki broj poitivnih komentara . Jaman sada ima 15.godina i izrastao je u lijepog momka , koji više liče na svoju majku . Lijep je i vaspitan momak koji se bavi sportom , a roditelji su bez sumnje vrlo ponosni na njega.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here