Masakr koji se prije šest dana dogodio u osnovnoj školi Vladislav Ribnikar , još uvijek je glavna tema u medijima , i niko ne može da shvati , zbog čega je dječak Kosta Kecmanović to učinio , i oduzeo osam života .

 

 

Često se u medijima spominje i vršnjačko nasilje kojem je Kosta bio izložen ,pa se zbog toga prebacio u drugo djeljenje i u drugu smjenu . Mnogi od nas us zaboravili da je oduvijek vršnjačko nasije po školama postojalo . Pjevačica Aleksandra Prijović je jedna od onih koje je nasilje osjetila na vlastitoj koži, te je u nekoliko navrata za medije ispričala kako je imala veoma teško djetinstvo.

 

 

Naime , Aleksandra je dijete razvedenih roditelja , a ona je živjela sa majkom i njnim roditeljima u Belom manastiru . Aleksandru su djeca izbjegavala u školi jer je vljela da pjeva i govorili su joj da će jednog dana biti pjevajka poput majke . Istakla je da je djeca nisu tukla , ali da su je psihički maltretirali i ponižavli, kad god su za to imali priliku.
Šprdali su se na njen račun a poslije njenog nastupa donosili b u školu snimke i smijali se na sav glas . U tim momentima joj je bilo preteško , srce joj se cijepalo na stotine komadića . Sada joj se mnogi od te djece javljaju na društvenim mrežama i govore joj kako je mia i lijepa , a ona im odgovori na poruke , ali njihovo maltretiranje nikada neće zaboraviti. Mnogi od njih bi sada da joj budu prijatelji ali Prijovićka se drži na disanci , i kaže da je to strašno za jedno dijete kada proživljava bilo kakav vid nasilja.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here