Poznata pjevačica Tijana Dapčević je trenutno svojoj sestri Tamari Todevskoj najveći oslonac jer njena sestra sada prolazi kroz težak period u svom životu.Naime, ona je odlučila da se razvede nakon sedam gdina braka od poznatog košarkaša Aleksandra Dimitrovskog.

 

 

 

Naime , Tamara živi u Makedoniji , ali to nije spriječilo Tijanu da bude uz svoju sestru. Tijana jako često na svojim društvenim mrežama objavljuje fotografije iz koplja . Tijana je starija sestra , pa je sigurno došla kod Tamare kako bi joj pružila podršku i dala savjet koji će joj značiti. Tamara i Aleksandar već mjesecima su pokušavali da spase svoj brak , ali nažalost nisu u tome uspjeli , odlučili su da je ipak razvod ono što je najbolje za njih.

 

 

Tamara je u svom interviju za medije rekla kako se već duže vremena osjećala kao da je u kavezu , i živjela je u agoniji , a sve oko nje se okretalo u krug . Tamara je na kraju odlučila da prekine začarani krug , i izađe iz nega , te je podnijela zahtjev za razvod braka. Iako još uvijek nisu službeno razvedeni , više ne žive zajedno , ali zbog svoje djece su ostali u odličnim odnosima. Tamara je rekla da je u svojoj odluci da se razvede imala podšku roditelja , prijatelja , pa čak i psihologa i ne stidi se to da kaže, a spas je pronašla u svojoj djeci , kao i u sestri Tijani i njenom sinu Vuku.Tijana i Tamara su uvijek podrška jedna drugoj kako u lijepim tako i u teškim situacijama , i zahvalne su što imaju jedna drugu .

 

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here