Rijaliti program Zadruga je svakako najgledaniji rijaliti , kako na našim prostorima , tako i u regionu. Naime , pomenuti rijaliti iz sezone u sezonu obara sve rekorde gledanosti , te drži milione gledalaca pored malih ekrana , kako po danu tako i po noći. Mnogi čak prate 24h Zadruga program da ne propuste ni jedan detalj u vezi Zvezdana Slavinica , koji je zbog Anđele Đuričić ostavio svoju nevjenčanu suprugu Anu sa kojom je bio u vezi čak 15.godina.

 

 

Anđela je duplo mlađa od Zvezdana , a široj javnosti se prvi put predtavila u petoj sezoni Zadruge , gdje je izigravala moralnu vertikalu , te je u ovoj sezoni pokazala da ipak nije nevinašce kakvim se predstavlja. Kako doznajemo Anđela je imala jednu jako dugu vezu sa jednim problematičnim tipom , a kada su raskinuli Anđela je bila na ivici samoubistva , te je u alkolziranom stanju sjela u automobil i udarila u zgradu koja je bila blizu njene kuće.

 

 

Razlog njihovog prekida veze je taj što je Anđela svog momka uhvatila sa drugom djevojkom , a pošto je po prirodi jako temperamentna i ne podnosi nepravdu , to ju je jako pogodilo. Njen momak je imao automehaničasrsku radnju , a Anđela je jedne prilike došla nenajavljena i uhvatila ga sa drugom .  Anđela je sutradan nazvala svoju prijateljicu i ispričala joj sve , te šta je pokušala da uradi . Naime , kako doznajemo iz riječi njene prijateljice , ona je maštala o tome da se uda za jega i da s njim osnuje porodicu , a on ju je izdao. U periodu nakon prekida s njim Anđela je zanemarila svoju porodicu , prijatelje koje gotovo da nije ni viđala .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here