Vlasnik Pink Media Group , u čiji sastav ulazi i Pink TV , proteklih dana se našla na meti u medijima , a sve zbog tragedije koja se dogodila u prošlu srijedu u osnovnoj školi Vladislav Ribnikar. Poznato je već da je televizija Pink na udaru javnosti jer po mišljenju građana na njoj se prikazuju sadržaji koji potiču nemoralno nasilje.

 

 

Na ovoj televiziji se prikazuje i najgledaniji rijaliti program Zadruga , a u čijoj šestoj sezoni , glavi lik Zvezdan Slavinić koji je osuđivani ubica i nasilnik . Međutim , čini nam se kako Željko uopšte ne mari za przivke koje stižu na njegovu adresu i bitna mu je samo zarada , a poznato je da je on jedan od najmoćnijih ljudi u zemlji koji ima podršku političkog vrha .

 

 

Što se tiče privatnog života Željka Mitrovića , poznato je da je bio oženjen sa pjevačicom Sonjom Mitrović Hani , sa kojom ima dvoje djece sina i kćerku . U braku sa Milicom , koja mu je i desna ruka u poslu , Željko ima dvije kćerke , od kojih je jedna poznata Kristina , koja je u vezi sa mladim ukrajincem , koji je poznati bogataš. Druga kćerka Andrea je također u vezi sa amerikancem Šonom Parnetom , koji je u Beogradu završio medicinski fakultet , a nakon diplomiranja , preselio se u Njujork. Nedavno je ovaj mladi par proslavio godišnjicu veze a tom prilikom se Andrea pohvalila buketom na društvenim mrežama . Njih dvoje uživaju u svojoj ljubavi kao i prvog dana , što se može vidjeti i po njihovim osmjesima na fotografijama koje dijele na drupštvenim mrežama svakodnevno .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here