U današnje vrijeme se često možemo susresti sa različitim pričama koje su vezane za čudna dešavanja na groblju. Naime , na internetu je najveći broj ovakvih priča potekao iz Hrvatske i Srbije. Jednostavno kada otvorimo društvene mreže , tako možemo da pronađemo svakojake priče , a najviše pažnje svakako da privlače priče koje su povezane sa umrlim.

 

 

Udanašnjem članku Vam donosimo priču iz Hrvatske koja je postala i više nego viralna u svim mogućim medijima , kao i na društvenim mrežama . Naime , u hrvatskom selu Belca desila se veoma neobična situacija . Ivan Čuljek i njegova sestra Branka Pikutić , bili su na sahrani svoje majke 2014.godine . Osim što su doživili šok u vidu vidu gubitka roditelja , oni nisu ni slutili da će ih zadesiti jš jedna veoma zastršujuća situacija , koja se nije do sada nikada desila.

 

 

Kako je tradicija njihovog naroda da se otvara kovčeg u kojem se nalazi preminuli. U tom trenutku su brat i sestra shvatili da žena koja se nalazi u kovčegu , nije njihova majka . Ovo je bio šok za njih , i morali su se nositi sa dosatnim pritiskom već teške situacije. Odmah su kontaktirali mrtvačnicu i bolnicu da saznaju kako je došlo do ovakve greške , ali su dobili negativne odgovore sa obje strane . Niko nije znao kako je došlo do zamjene tijela , a nakon što nisu dobili nikakve informacije obavjestili su policiju. Tijelo njihove majke pronađeno je u Miholjvcu , gradu koji je udaljen oko 60 km od njihovog sela s tim da je identitet žene u sanduku ostao i dalje nepoznat. Šta vi mislite o ovom slučaju.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here