Već neko vrijeme javnost je upoznata s informacijom da je poznata glumica Lidija Vukićević zaljubljena u zgodnog slikara koji živi u Italiji, ali je porijeklom s naših prostora. Otkako su prve informacije o novoj etapi njenog ljubavnog života dospjele u medije, spekulira se čime je taj muškarac, koji je godište njenih sinova Andreja i Davida, osvojio njenim srcem. Sada smo dobili odgovor na to pitanje. Lidijin dečko se, naime, pojavio na glumičinom profilu na Instagramu, što je prvi put za godinu i po dana njihove veze. Tada je cijela javnost mogla vidjeti koje posebne osobine on posjeduje, te je sve više saznavala o tome koliko je šarmantan i posvećen glumici, kao što se pretpostavlja. Momak koji se na Instagramu predstavlja pod nadimkom b.s0111, odnosno Shegmanovikj Blazhe, smatra se Lidijinim dečkom i očigledno je da obožava glumicu. On joj tepa i naziva je “moje srce”.

Navodno, prije nekoliko dana je zbog nje doputovao u Srbiju, nakon čega su zajedno posjetili kafanu i proveli vrijeme ludujući, što svjedoče pomenute fotografije i snimci. Lidijin dečko je uživao u svakom trenutku provedenom sa glumicom, a u jednom trenutku su zajedno zapjevali pjesmu Mitra Mirića “Ne može nam niko ništa”. Time se vjeruje da su poslali poruku da njihovoj ljubavi niko ne može ništa.

Lidija Vukićević je stekla slavu svojom ulogom u seriji “Bolji život”, koja je bila izuzetno gledana u bivšoj Jugoslaviji. Nakon toga, imala je zapaženu ulogu u filmu “Žikina dinastija”. Njena neobična pojava, kosa i nesvakidašnja ljepota čine je nezaboravnom i pamte je mnogi i danas.

Ljubavna priča između Lidije i njenog zgodnog partnera osvaja srca mnogih obožavatelja, koji s oduševljenjem prate njihove trenutke provedene zajedno. Njihove srećne i romantične fotografije na društvenim mrežama pobuđuju simpatije, a zajedno emitiraju pozitivnu energiju koju mnogi doživljavaju kao inspiraciju. Lidija Vukićević je oduvijek bila omiljena u javnosti, a njena nova ljubavna priča dodatno je povećala interesovanje za njen život i karijeru. Svi njeni obožavatelji s nestrpljenjem očekuju nastavak ove romantične priče i žele joj puno sreće i ljubavi u budućnosti.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here