Unatoč tome što je mnogi smatraju jednom od najpoznatijih pjevačica suvremenosti, Seka Aleksić ne slijedi konvencionalni način života koji se očekuje od javnih osoba. Dok mnogi njeni kolege žure kupovati stanove u samom srcu srbijanske prijestolnice, Seka je pažljivo odlučila stvoriti svoje osobno utočište uz supruga Veljka, u blizini Beograda. Njihova obiteljska rezidencija, smještena u slikovitom gradiću Stara Pazova, impresivna je dvokatnica koja oduzima dah. S osvježavajućim bazenom i prostranim vrtom, ova kuća očarava detaljima kojima je ukrašeno dvorište.

Bračni par Piljikić već nekoliko godina ulaže sredstva u izgradnju vile koja podsjeća na one iz Hollywooda. Njihova avantura započela je s kupnjom gotove kuće koja je pažljivo dizajnirana kako bi odražavala arhitektonski stil luksuznih američkih zajednica. Nakon toga, posvetili su se pažljivom uređenju okolnog krajolika, uključujući bazen okružen stablima tuja, palmama i ljuljačkama. No, dolaskom sinova Seke Aleksić, Jakova i Jovana, ova kuća je postala pravo utočište radosti i ljubavi, postajući simbol sreće i obiteljske bliskosti.

Seka Aleksić je poznata po svojoj posvećenosti sinovima i nastoji ih usrećiti na sve moguće načine. Kako su stigli sunčani dani, odlučila je ispunjavati njihov bazen vodom. No, ove godine je otišla korak dalje i kupila jacuzzi koji omogućuje podešavanje temperature vode. Smješten tik uz kuću, jacuzzi je postao omiljeno mjesto za njezine sinove Jovana i Jakova. Prava radost je bila kada se obitelj prvi put okupala u jacuzziju, a ponosna mama nije mogla odoljeti dijeljenju tog trenutka na društvenim mrežama, gdje je objavila nove fotografije uz detaljan opis.

Opis koji je pratio fotografiju podijeljenu na društvenim mrežama glasio je: “Uživamo u trenucima zabave i zauzimamo nekoliko poza. Ponekad je izazov uvjeriti sve da zauzmu pozu, osim mame.” Seka je posljednjih mjeseci bila posebno aktivna u dijeljenju novosti, često pokazujući slike svoje voljene djece, što jasno svjedoči o njezinom neizmjernom ponosu.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here