Popularni glumac Andrija Milošiveć važi za jednog od najpopularnijih umjetnika na regionalnoj sceni , a sa svojim pozitivnim stavom postao je jedan od najdražih glumaca u regionu. Poznato je da je Andrija rođen u Crnoj Gori , a već duži dio godina živi i radi u Beogradu .

 

 

Andrija se glumom bavi još od malih nogu , a završio je glumačku Akademiju na Cetinju u klasi kod profesora Bore Stjepanovića. Nakon nekoliko uloga i predstava koje je ostvario u Crnoj Gori on se 2000.godine seli za Beograd gdje je radio i kao voditelj u rijaliti programu Survajvor.

Glumac je nakon tri godine dobio ulogu u seriji Mješoviti brak i nakon toga je postao poznat široj publici . Andrija je dugo godina smatran najpoželjnijim neženjom u glumačkoj branši a onda se saznalo da je u dugoj i ozbiljnoj vezi sa glumicom Aleksandrom Tomić, sa kojom je dugo vremena bio samo dobar prijatelj. Naime , oboje su shvatili da su njihova osjećanja prerasla u ljubav.

 

 

Nedavno se par ostvario i kao roditelj , a svi se pitaju kada će se vjenčati da bi par gostujući u jednoj emisiji otkrio da su tajno vjenčali , a vjenčanje je obavljeno u februaru 2022.godine i to 25 dana nakon rođenja njihovog sina Relje. Na vjenčanju su bili prisutni samo njihiovi kumovi i par prijatelja i sve je bilo jako intimno , a na pitanje kada će biti graansko vjenčanje oni su istakli da im taj papir ništa ne znači, te da im je bitno da se vole i da su sretni zajedno sa svojim sinom .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here