Razvod Jelene Karleuše i Duška Tošića izazvao je veliku polemiku prošle godine. Jelena je objavila da se rastaje od Duška nakon 14 godina braka i da se više ne smatraju dijelom iste obitelji. Par je izjavio da će pravne stvari riješiti sporazumno. Od tada su rijetko govorili o razvodu u javnosti, ali čini se da su ostali formalno u braku unatoč tome što žive odvojenim životima.

Duško Tošić nedavno se pojavio na Belgrade Music Weeku, događaju koji je okupio brojne tinejdžere iz cijele Srbije s ljubavlju prema suvremenoj glazbi. Zahvaljujući kćerkama i sestrični, Duško je bio prisutan na događaju i ispratio ih, čak su uspjeli ući i na VIP ulaz. Na festivalu su nastupili razni popularni izvođači, a vidljivo je da je ljubav prema glazbi razlog njihovog dolaska. Jelena Karleuša je izjavila da je Duško sjajan otac koji se trudi ispuniti sve želje svojim kćerima.

Nedavno su zajedno otišli na koncert, iako Duško možda nije bio zainteresiran za taj glazbeni žanr. Vjerojatno ga je njegova kćerka Nika nagovorila da ide s njima, jer često objavljuje videozapise na kojima pjeva pjesme izvođača koji su nastupali na koncertu. Duško je poznat po tome da teško odbija zahtjeve svojih kćeri. Važno je napomenuti da je na ovogodišnjem festivalu bilo nekoliko incidenata u kojima je publika napadala izvođače dok su bili na pozornici, zbog čega su mnogi roditelji odustali od dolaska sa svojom djecom na takve koncerte.

Nika i Atina, kćerke Jelene Karleuše i Duška Tošića, poznate su po svojoj ljepoti, ali i odgoju. Ove dvije djevojčice su odrasle u javnom svjetlu, ali unatoč tome, njihovi roditelji su se trudili pružiti im stabilno i lijepo djetinjstvo. Jelena i Duško su uvijek isticali važnost obrazovanja i odgoja svoje djece. Nika i Atina su redovito pohađale školu i pokazale su iznimne akademske rezultate. Osim što su uspješne u školi, one su također pristojne i ljubazne prema drugima. Jelena i Duško su bili prisutni u odgoju svojih kćeri i usadili su im vrijednosti poput poštovanja, tolerancije i samodiscipline. Djevojčice su odrasle u okruženju koje ih je poticalo da budu samostalne i hrabre, ali istovremeno i pažljive prema drugima.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here