Razvod Dara Bubamare i Milana Kesića nije utjecao negativno na njihovog sina Konstantina, budući da su roditelji održali blisko prijateljstvo i stavili njegovo dobrobit na prvo mjesto. Konstantin je bio još dijete kada su se razveli, pa nije doživio negativne posljedice razvoda ili nedostatak prisutnosti oba roditelja.

Budući da je više vremena provodio s majkom Darom, nije iznenađujuće da je Konstantin razvio ljubav prema glazbi, s obzirom na to da je Dara poznata pjevačica. Iako možda izgledom više sliči svom ocu, Konstantin nasljeđuje majčine osobine, stil i manire. S obzirom na to da ulazi u tinejdžerske godine, počeo je pokazivati više svoje osobnosti na društvenim mrežama. Iz tih objava vidljivo je da dijeli majčinu strast prema luksuznom životu i brzim automobilima.

Dara je uvijek otvoreno govorila o svojoj ljubavi prema vrhunskim automobilima, unatoč kritikama koje je primila zbog prebrze vožnje. Konstantin pokazuje istu sklonost prema brzim automobilima i luksuzu, kako se može vidjeti na njegovim ažuriranjima na Instagramu. Iako još nije dovoljno star da vozi automobil, jer je prošle godine napunio 13 godina, Konstantin će morati pričekati još nekoliko godina prije nego položi vozački ispit. Do tada će roditelji nastaviti ga voziti u njihovim skupocjenim automobilima.

Konstantin je tipičan učenik privatne škole i postiže akademski uspjeh. Dara je često isticala da je Konstantin višejezičan i tečno govori do tri strana jezika. On trenutno ima ambicije da postane uspješan i poznat, a s obzirom na to da ima mnogo sličnosti s majkom Darom, nema sumnje da će postići velike uspjehe i pobijediti u onome što odabere.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here