Jedan od najpoznatijih folk pjevača na domaćoj estradnoj sceni e svakako Dragan Kojić Keba , koji je u svojoj karijeri otpjevao veliki broj hitova , koji se i danas rado slušaju. Naime , Keba je na estradi već skoro četiri decenije, a u posljednje vrijeme se malo povukao iz javnosti , i dosta rjeđe nastupa.

 

 

Poznato je da je Keba u braku sa suprugom Oliverom , s kojomima sina Igora i kćerku Natašu . Tkor Kojić je široj javnosti poznat kao bivši suprug pjevačice Severine , koja je od njega starija preko 14.godina , i koja tvrdi da im brak nije potrajao upravo zbog Kebe. Porodica Kojić također nema ništa lijepo da kaže za svoju bivšu snahu.

 

 

Što se tiče Kebine kćerke Nataš , ona se počela baviti muzikom , po uzoru na svog oca , međutim ubrzo je dobila stipendiju za jedan prestižni koledđ’ž u Americi , pa je odlučila tamo da se reseli , te je svoj život počela da gradi preko okeana. Nataša već neko vrijeme ne dolazi u Srbiju , jer je predala papire za stalni boravak pa tako da ne smije napuštati trenutno zemlju u kojoj boravi . Kako mediji saznaju Nataša je uspješno završila studije , te sadaradi na Netflixu. Poznato je da je Nataša u ljubavnj vezi sa tanoputim muzičarem Azijom Kajlsom , te da njei roditelji ne odobaaju njihovu vezu , jer je on od Nataše stariji 12 godina. Međutim , Keba je jedne priike demantovao ove navoe te istakao da nikada nije imao problem ko je stariji , a ko mlađi , da je samo bitna ljubav u vezi ,  te da on podržava svoju kćerku i sve njene izbore.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here