Nakon smrti supruga Šabana Šaulića, Gordanu smo retko viđali u javnosti, uglavnom samo na porodičnim okupljanjima.Međutim, nedavno se Goca Šaulić pojavila na nekim javnim događajima, kao što je bila revija Zvonka Markovića prošle godine.Odlučila je da se sredi i izađe u provod, što nam pruža priliku da je posle dugo vremena vidimo u javnosti.Goca je odabrala crnu haljinu za tu priliku, koju je upotpunila ciklama šalom i torbicom. Međutim, ova haljina nije bila obična mala crna haljina kakvu bismo očekivali.Haljina Gordane Šaulić imala je providne delove, otkrivajući njena ramena i stomak. Ovo je hrabar izbor za ženu njenih godina, ali moramo se složiti da je iznela ovu haljinu perfektno.

Goca, poznata kao velika ljubiteljka mode, oduvek je nosila savršeno odabrane komade i preskupe brendirane asesoare, a tako je bilo i ovog puta.Svoju strast prema lepim stvarima prenela je i na svoju decu, posebno na Ildu, koja je od svog prvog pojavljivanja na sceni istakla izuzetan ukus.Goca Šaulić, udovica legendarnog pevača Šabana Šaulića, nije samo poznata po svom izvanrednom stilu i modnom ukusu, već i po svojoj neizmernoj ljubavi prema svojoj porodici.

Njih dvoje su zajedno stvorili prelepu porodicu i Goca je i dalje posvećena svojoj deci, koje je imala sa Šabanom. Iako je prošlo vreme od Šabanove tragične smrti, Goca i dalje duboko tuguje za njim.Ona često izražava svoju nostalgiju i žaljenje za suprugom kroz suptilne gestove i izjave. Njen pogled često zasija posebnom toplinom kada se spomene Šabanovo ime, a ljubav koju je gajila prema njemu ne jenjava.

Goca je ne samo majka, već i podrška svojoj deci u svim aspektima njihovih života. Njihova porodična veza je snažna i osnažuje ih da prevaziđu teške trenutke.Iako je prisutnost Šabana nemerljivo nedostaje, Goca nastavlja da bude stub snage za svoju decu i izvor inspiracije za sve one koji je poznaju.Njen odabir da se sredi i izađe u javnost pokazuje da se polako vraća u normalan život, ali u srcu i duši zauvek nosi ljubav prema svom suprugu Šabanu Šauliću.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here