Pjevačica Ivana Banfić je na našim prostorima bila veoma poznata , kada je aktuelna bila dens scena . Ivanu svi pamte po hitu koji je snimila sa Dinm Merlinom , a radi se o pjesmi Godinama.

 

 

Pjevačica je tada obilježila muzičku scenu ne samo odličnim pjesmama i izvođenjem nego i posebnom estetikom i svojim vizuelnim identitetom na sceni . Ivana je tada doila i epitet denc kraljice , a kada je bila na vrhuncu slave , udala se za menadžera Roberta Magića , s akojim je u brau ostala 12 godina.

 

 

Naime , par se razveo , a kada je doslo do razvoda , pjevačica je utjehu pronašla u alkoholu , i ubrzo postala ovisna . Kada je shvatila da je dotakla dno odlučila je da ode na kliniku za odvikavanje , a nakon toga i na put u Indiju što je na nju imalo veliki uticaj. Ona je poslije ispričala , da se u ovoj zemlji desio lični rast i tada se konačn srušio njen ego razmažene zvijezde koji je još uvijek imala i shvatila je da nije ništa bolja od drugih ljudi , i da je sasvim obična. Ivana je uvijek o svemu govorila otvoreno pa je priznala da je među prvima ugradila siikone koje je poslije izvadila i kako kaže nikada nešto slično ne bi ponovila. Dnas je teak period iza nje i ponovo je našla ljubav sa Krunom Laišićem i iako su željeli da se ostavre kao roditelji , ona je u prvoj trudnoći imala pobačaj , ali su oboje utjehu pronašli u vjeri a sreća je uskoro stigla rođenjem njihovog sina Jane.

 

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here