Na televiziji Pink trenutno je u tijeku najnovija sezona reality showa “Zadruga,” pod nazivom “Elita.” Ovogodišnja sezona okupila je 56 sudionika, a među njima je i poznata reality zvijezda Miljana Kulić, koja je često bila upletena u skandale. Prva zabava u “Eliti” održana je nedavno, a snimci pokazuju da je Miljana, poznata po svojim izljevima bijesa, konzumirala više alkohola. Tijekom zabave, izvela je svoj karakteristični ples “Treskavac” i u jednom trenutku zgazila svoju novu cimericu. Snimci su također sugerirali da Miljana nije nosila donje rublje tijekom nastupa. Internet je brzo preplavila senzacija, a komentari na društvenim mrežama bili su raznoliki, uključujući i neke provokativne izjave.

Osim Miljane, u “Eliti” se pojavljuje i Marija, koja vodi školu plesa. Međutim, kruže glasine da Marija daje Miljani psihijatrijske lijekove kako bi je kontrolirala. Iako je teško potvrditi istinitost ovih tvrdnji, Nenad Macanović Bebica tvrdi da ima dokaze koji podržavaju ove tvrdnje. Bebica je čak spreman podvrgnuti se poligrafskom testiranju kako bi potvrdio svoje tvrdnje. Međutim, drugi koji su uključeni u situaciju možda neće biti tako otvoreni u vezi s istinom. Na primjer, Marija ima povijest izmišljanja dijagnoza, a često se sukobljava s medicinskim stručnjacima koji se ne slažu s njenim procjenama.

Prema tvrdnjama, Marija je Miljani davala jake lijekove kako bi je manipulirala, ali kada je Zola došao pod njezinu skrb, zabranila je Miljani uzimanje tih lijekova. To je izazvalo konflikt između Miljane i Zole, pri čemu je Miljana optužila Mariju da ju je vodila psihijatru i dovela do ludila u reality showu.

Bebica je unaprijed upozorio novinare da ne spominju njegovo ime jer ima saznanja koja bi mogla biti iskorištena protiv njega. Izrazio je svoju nezainteresiranost za Miljanu i naveo da smatra da su njeni roditelji uzrok njenih problema. Iako je prvotno branio obitelj Kulić i tretirao ih kao svoje roditelje, Bebica je shvatio da su mnogi u Nišu negativno nastrojeni prema njima i da su ga poznanici upozoravali na njih.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here