Danas želimo da se osvrnemo na nedavni događaj koji je šokirao čitav region i ostavio sve u nevjerici. Popularni bh pjevač Enes Begović i njegova porodica su nedavno doživjeli neizmjernu tugu, budući da je njihov sin Armin preminuo u 29. godini. Ova tragična vijest je ostavila porodicu bez riječi, a jedini koji se obratio medijima je pjevačev menadžer, koji je ukratko opisao trenutnu situaciju i uzrok Arminove smrti.

Menadžer je izjavio da je pjevač toliko slomljen od bola da je teško opisati, te da su svi oni zajedno s Arminom umrli. Mladić je preminuo od posljedica autoimune bolesti s kojom se borio prije nekoliko godina. Armin je preminuo 13. juna na Infektivnom odjeljenju Kliničkog centra Univerziteta Sarajevo. Danas će biti održana njegova sahrana na Gradskom groblju Bare u 14:30. Armin je bio oženjen, a njegova supruga se nalazi u drugom stanju i trebala bi se poroditi za nekoliko dana. Prema informacijama medija, supruga je danas primljena u porodilište gdje bi trebalo da se porodi.

Ovo je vjerovatno najtužniji dan u životu Enesa Begovića i njegove porodice. Dok su sahranjivali Armina, istovremeno se rađa novi život. Današnji dan bi trebao biti njihov najsretniji dan, ali nažalost sudbina je imala druge planove. Pjevač je bio uz svog sina do posljednjeg trenutka i nije ga ostavljao samog. Armin je izdahnuo na pjevačevim rukama. Kako vi gledate na ovo? Podijelite vaše mišljenje u komentarima ispod.

Ova tužna vijest o Arminovoj smrti duboko je potresla ne samo porodicu Begović, već i širu javnost koja je cijenila talentiranog mladića. Mnogi su izrazili svoju podršku i saučešće putem društvenih mreža, dijeleći riječi utjehe i podrške u ovim teškim trenucima.Enes Begović je poznat po svojoj ljubavi prema porodici, a gubitak sina predstavlja nešto što nijedan roditelj ne bi trebao doživjeti. Njegova hrabrost i snaga da se suoči s ovom tragedijom su zaista nevjerojatni. Njegova porodica i najbliži prijatelji pružaju mu podršku i pomažu mu da prođe kroz ovaj težak period.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here