Adrijana Čortan je poznata novinarka kao i voditeljica . Mnogima je bila omiljena kada je vodila emisiju Siti i smatrana je jednom od najljepših žena na domaćoj javnoj sceni. Naime , Adrijana je postala u medijima posebno poznata kada je započea svoju ljubavnu vezu sa pjevačem Željkom Joksimovićem , koji je tada bio na vrhuncu svoje karijere , i mediji su ih pomno pratili.

 

 

Naime , ovaj par je bio zajedno preko tri godine , a započeli su i zajednički život , a prekinuli se kada je Željko upoznao svoju sadašnju suprgu Jovanu Joksimović . Sada Jovana i Željko uživaju u skladnom brau u kojem su dobili troje djece, a Adrijana se povukla iz jasvnosti i počela je da radi kao PR u svijetu digitalnih komunikacija , a svoj posao obožava i godi joj što više nije u centru medijske pažnje.

 

 

Adrijana vodi emisiju na Studiju B u kojoj se bavi gradskim temama , a kada je u pitanju njen privatni život u braku je sa Nemanjom Simićem , poznatim eogradskim biznismenom , a upoznali su se na Džibonijevom koncertu 2018. godine. Tada su se i vjenčali u Crkvi Svetog Marka u Beogradu , a slavlje sa rodbinom i prijateljima su nastavili u jednom restoranu koji se nalazi na Avali. Par svoj privatni život čuva od očiju javnosti i media i vrlo rijetko se pojavljuju zajedno u javosti , a nedavno su se pojavili zajedno na događaju pod nazivom Srbija u srcu , i svi su primjetili da par izgleda odlično , a mnogi su komentarisali , kako je Adrijanin muž Nemanja pravi frajer. Par uživa u skladnom braku i ljubavi .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here