Poznata srpska spisateljica i autorka brojnih romana Jelena Bačić Alipić , nedavno se ostvarila u ulozi bake, i njena porodica je dobila još jednog ženskog člana , kojeu su nazvali Mia.Jelena je jako sretna zbog unukinog rođenja i svaki slobodan trenutak koristi da ga provede u druženju sa najmlađim članom porodice.

 

 

Nedavno je Jelena na svom Instagram profilu objavila fotografiju , gdje se vifdi da joj je povrijeđena ruka , zbog čega će Jelena čak morati i na operaciju , a kako je objasnila u svojoj objavi , doživjela je jednu besmislenu situaciju.

 

 

Jelena je dodala da se povreda dogodila zbog njene nepažnje , odnosno nije bila fokusirana na ono što radi, te je radila stvari mehanički . Tako je Jelena napisala kako je žurila te nije videla stepenice koje su bile ispred nje, tako je promašila jedan stepenik i pala. Prilikom pada Jelena je polomila nadlakticu, te je dobila strašne bolove sa kojima je popraćen kiseli osmijeh koji se nalazi na objavi. Jelena je napisala da će operacija da bude na dan Vaskrsa , te će joj najteže pasti što neće moći unuku da zagrli, koja se i sama raduje predstojećim praznicima. U komentarima ispod Jelenine objave možemo pronaći brojne riječi podrške , te lijepe želje za što bržim oporavkom . Mnogi su izrazili zabrinutost da bi Jelena mogla osjećati posljedice i nakon operacije , što može uticati i na njen posao. Nadamo se da će se Jelena što prije oporavit , i vratit se svojoj unuci , kao i poslu , jer jedva čekamo da čitamo neke nove romane.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here