Maja Marinković je poznata po tomešto je već nekoliko sezona rijaliti učesnica popularne Zadruge. Maja je na početku rijalitija bila miljenica svih gledalaca , a kako vidimo sada je zbog svog ponašanja sve omraženija među širokom publikom. U Zadruzi 3 je bila visoko plasirana, a nakon izlaska iz rijalitija je pokazala kako izgleda stan u kojem živi , a kojeg je dobila na poklon od svog deke.

 

 

Naime , ona je saopštila kako je kao mala mnogo vremena tu provodila , išla je u školu na Avali , i sada kako je straija sve je više vuče da se tu vrati . Javnost je istakla da su od nje očekivali mnogo više , s obzirom da e u rijalitiju stalno pričala o skupoj odjeći , markiranim stvarima kao i putovanjima, pa je javnost očekivala da Maja živi u luksuzu , a sada je okazala da je daleko od toga. Maja je medije ugostila u svom stanu , a ono što se može primjetiti da je stan uređen bez ukusa. Zidovi u dnevnom boravku su jarko crvene boje , sa bijelim namještajem , a Maja je ispričala kako voli provoditi vrijeme na terasi sa prijateljima , ali kaa je lijepo vrijeme .

 

 

 

 

 

Jednom prilikom Majin otac , Radomir Marinković je pričao o njenom drastanju, te rekao:
-Ona je živjela od staklenim zvonom , šta god je poželjela imala je , moja pokojna majka i ja smo Maju odgajali , išli smo na roditeljske sastanke , vodili je na balet. Ja sam njenu ljubav kupovao parama . Zaljubljivanja , pubertet sve smo prošli zajedno , i bježanje sa časova , ja sam išao da joj pavdam časove , ipak sam ja čovjek modernih svatanja.-

 

 

 

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here