U posljednjim godinama, Novak Đoković se suočavao s izazovima u mečevima protiv Danila Medvedeva, koji je postao poznat kao jedan od najvještijih tenisača današnjice. Medvedev je Đokoviću zadavao značajne poteškoće i stres, uključujući i njihov posljednji susret na US Openu. No, ovaj put, za razliku od prošlog susreta na istom turniru, Đoković je postigao bolje rezultate. Osvojio je svoj 24. Grand Slam naslov i ispisao nove stranice teniske povijesti.

Kao i obično, u većini finalnih mečeva, Đokovića su podržavali članovi njegove obitelji. Jelena, Stefan, Tara i njegovi roditelji došli su da ga podrže. S druge strane, mora se napomenuti da je i Danilo Medvedev imao svoje odane obožavatelje. Ipak, njegova kćerka Alisa nije mogla prisustvovati meču jer su na Grand Slam turnirima djeca mlađa od pet godina zabranjena u publici.

Nakon meča, njegova supruga Darija pružila mu je utjehu i ohrabrenje. Njihova podrška jedno drugome bila je važna, a Đoković je jednom prilikom spomenuo da je Darijina podrška bila jednako vrijedna za njegovu karijeru kao i podrška trenerskog osoblja. Darija i Danilo su se prvi put susreli kao tinejdžeri tijekom teniskog turnira u Norveškoj. Nakon nekoliko godina, ponovno su uspostavili kontakt putem Instagrama, a 2018. godine su se vjenčali na diskretnoj ceremoniji. Njihova kći Alisa je sada srce njihove obitelji. Đokovići žive u Monte Carlu.

Nakon natjecanja u New Yorku, Medvedev je podijelio fotografiju sa svojom obitelji na Instagramu, a na slici se istaknula njihova preslatka kći Alisa, koja mnoge podsjeća na svog oca. Na ceremoniji krštenja, njegov kolega i prijatelj Andrej Rubljov služio je kao kum.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here