Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović je jedna od najatraktivnijih pjevačica u regionu , a za svojih 30 godina , otkako je na estradnoj sceni , napravila je uspješnu karijeru . Ceca je jako aktivna na društvenim mrežama, i svako malo objavljuje svoje fotografije.

 

 

Ono što možemo reći , je da je Ceca kao vino , što je starija , to je bolja , mada mnogi su mišljenja da je ipak malo pretjerala kada su u pitanju estetski zahvati na njenom tijelu. Mnogi su primjetili da je Ceca prije bila opuštenija što se tiče načina odjevanja , imala je više garderobe koja otkriva , ali s godinama Ceca je postala kontraveznija.

 

 

Ceca se na estradnom nebu proslavila pjesmom “Cvetak zanovetak” , a to se desilo sredinom 80-tih godina , a tada ju je primjetio i poznati Željko Ražnatović Arkan , s kojim je ona tada stupila u brak , iako je on već imao brak iza sebe. Ceca je u braku sa Željkom rodila svoje djece sina Veljka i kćerku Anastasiju. Brak sa Željkom joj je bio velika odskočna daska u karijeri , jer je njegovo poznanstvo otvorilo sva vrata u medijima , a TV stanice i radio stanice su jednostavno morale da vrte njene pjesme. Naime , Natalija Martinović , je prva supruga Željka Ražnatovića Arkana. Njih dvoje su bili u braku od 1985 do 1994 godine. Arkan je sa Natalijom dobio četvero djece. Blizance Vojina i Nikolu , i dvije kćerke Mašu i Milenu.Nikola , odnosno Vojinov brat blizanac , godinama ne živi u Srbiji. Poznat je po tom što je 1998 godine bio glavni maneken u Cecinom spotu „Nevaljala“.Maša je završila studije i zaposlila se u Njujorku. Milena je završila filmsku režiju , na Univerzitetu u Kaliforniji. Sva Arkanova djeca iz prvog braka su obrazovana i uspješna u svom poslu .

 

 

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here