Tokom protekle godine zabilježen je porast događaja koji su uznemirili i šokirali ljude. Nedavno je cijeli region bio potresen viješću o smrti 16-mjesečne djevojčice. Dijete je ostalo samo u svom domu desetak dana dok je majka otputovala na odmor. Ova tužna priča brzo se proširila društvenim mrežama, izazivajući ogorčenje i emocije kod mnogih korisnika.

Osumnjičena za smrt malene Jejlin je 31-godišnja Kristel Candelario, koju su vlasti pritvorile 16. lipnja. Prema izvješćima, vjeruje se da je Candelario napustila svoje dijete više od tjedan dana dok je putovala u Portoriko i Detroit. Kada se vratila s godišnjeg odmora, zatekla je svoju bebu beživotnu u kući, bez ikakvih znakova života. Tijekom saslušanja, majka je priznala da je ostavila dijete bez nadzora kod kuće. Pretpostavlja se da je smrt mlade djevojčice bila posljedica dehidracije.

Dželinini posmrtni ostaci pronađeni su u ograđenom prostoru, okruženi dekama i fekalijama. Motiv majčine odluke da ostavi dijete bez nadzora dok je bila na putu ostaje nejasan. Prema izvješćima, Candelario nije poduzela nikakve mjere da pronađe brigu za svoju kćer prije nego što je otputovala. Tužiteljstvo je izvijestilo da dijete nije imalo tjelesne ozljede, ali je bilo ostavljeno bez nadzora deset dana prije smrti.

Zajednica je bila duboko potresena ovim tragičnim događajem. Nekoliko susjeda izrazilo je žaljenje što nisu bili svjesni situacije na vrijeme kako bi pružili pomoć. U prošlosti su pomagali Candelario i izjavili su da bi ponovno pružili pomoć, ali ona nije zatražila njihovu pomoć. Prema izvorima koji su razgovarali s medijima, Candelario ima prethodne prestupe, a ovo nije prvi put da je pokazala neodgovorno ponašanje. Nažalost, u ovom slučaju, posljedice su bile katastrofalne i tragične.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here