Završetkom još jedne sezone rijaliti programa “Zadruga,” regionalna javnost se podijelila oko pobjednika. Dejan Dragojević, poznat i kao Lepi Mića, osvojio je prvo mjesto, ali mišljenja o njegovoj pobjedi su podijeljena. Dok su neki smatrali da je njegova pobjeda zaslužena i pravedna, drugi su imali rezerve i tvrdili da su drugi takmičari možda više zaslužili ovu titulu.

Slične kontroverze pratile su i drugo mjesto, koje je osvojila Dejanova bivša supruga Dalila. Nagradu koju je dobila, montažnu kuću, mnogi su smatrali nezasluženom, a neki su tvrdili da je njen uspjeh povezan s produkcijom i vlasnikom televizije Željkom Mitrovićem.

Peta sezona “Zadruge” završila je uzbudljivo, a već se šuška o šestoj sezoni. Željko Mitrović, vlasnik televizije, najavio je da će se potruditi da nova sezona bude kreativnija i bolja od prethodnih. Što se tiče same Zadruge, stanje Bijele kuće se drastično promijenilo od trenutka kada su zadrugari ušli u septembru 2021. godine do finalnog dana. Prostorije Zadruge ostavljene su u haotičnom stanju, s oštećenim zidovima, prljavim kupaonicama i uništenim krevetima. Tokom proteklih deset mjeseci često se pisalo o higijeni u Zadruzi, a mnogi su komentarisali nedostatak brige o održavanju čistoće.

Rijaliti programi kao što je “Zadruga” često su predmet kritika i kontroverzi, s obzirom na svoju prirodu i način na koji se odvijaju. Neki ljudi smatraju da ovakvi programi ne bi trebali biti prikazivani na nacionalnoj televiziji iz nekoliko razloga. Prvo, mnogi vjeruju da rijaliti programi poput “Zadruge” promovišu negativne vrijednosti i ponašanja. Često se može vidjeti svađe, fizički sukobi, ogovaranje i manipulacija, što može loše uticati na mlade gledatelje koji ih prate. Umjesto da promovišu konstruktivne vrijednosti kao što su ljubaznost, empatija i tolerancija, rijaliti programi često potiču suprotno ponašanje.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here