Dragana Bjelogrlića, jednog od najuspješnijih glumaca u našoj zemlji, mnogi smatraju iznimnim umjetnikom. Njegovi sumještani iz Barande, njegovog rodnog mjesta, govore o njemu s velikom ljubavlju i ponosom. On je univerzalno obožavan i cijenjen, a istovremeno se ističe po svojoj nepokolebljivoj poniznosti i istinskoj prirodi, koje su ostale nepromijenjene unatoč njegovoj slavi. Mještani Barande svjedoče da je Dragan dosljedno utjelovio kvalitete pristupačnosti i ljubaznosti, tretirajući svakoga kao važnog člana svoje zajednice.

Bjelogrlić posebno vodi računa o svojim sugrađanima iz Barande, često ih uključuje u svoje serije i filmove dajući im manje, ali značajne uloge. Nije iznenađujuće da su ljudi željni komunikacije s njim i iskazuju samo divljenje prema njemu. Nažalost, jedan tragičan događaj u životu Dragana Bjelogrlića promijenio je put njega i njegove obitelji.

“Mogu ga poznavati još iz djetinjstva. Oduvijek je bio ljubazan i ugodan mladić. Dragan se ističe svojom živahnošću i nevjerojatnom energijom, dok je Goran oduvijek bio smiren. Ali oboje dijele istu sklonost prema šali s drugima. Njihova majka, žena velike dobrote i poštenja, provodila je ljeta s nama u selu, a zimi bi se vraćala u Beograd. Zaista su izvanredni susjedi!” – izjavila je jedna susjeda, dodajući da bi njihova majka Nada marljivo bojila jaja i donosila darove njihovim praunucima za Uskrs.

Ista susjeda je ispričala kako je Dragan, tragično, izgubio oca Tomislava kada je imao samo 18 godina, a od tada je odlučan u svladavanju životnih izazova i stvaranju svog puta do uspjeha. Kuća u kojoj sada žive nekada je bila kovačnica njihovog djeda. Dragan i Goran su bili dječaci kada su izgubili oca i od tada su se suočavali s brojnim izazovima u svojoj potrazi za uspjehom. Njihova majka Nada se neprestano borila da im pruži bolje mogućnosti, dok je sam Dragan težio uspjehu i adekvatnom obrazovanju. Nije lako djeci koja su izgubila roditelja uspjeti, ali su uspjeli izvanredno.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here