Premijerka Srbije Ana Brnabić , je već drugi mandat na funkciji , i zahvaljujući predsjedniku Aleksandru Vučiću , koji je ukazao veliko povjerenje premijerki , a ona mu je odana od početka karijere. Kada se pojavila na političkoj sceni , nie imala podršku , jer su smatrali da je neiskusna za tako važnu funkciju , a i javno je izjavila da je pripadnica LGBTQ populacije.

 

 

Ako pogledamo realno možemo vidjeti da se odlično snašla u ulozi premijrke koja nosi mnogo odgovornosti . Što se tiče privatnog života poznato je da je ona u vemotivnoj vezi sa doktoricom Milico Đuričić , i zajedno su već 15 godina , i imaju sina Igora , koji im je centar svijeta . Milica i Ana se često zajedno ojavljuju na javnim događajima , a kada se pojave , Milica svojim izgledo izazove veliku pažnju javnosti .

 

 

Što se tiče stajlinga premijerke , ona se uvijek pojavljuje u odijelima i mnogi bi žljeli da vide kako ona izgleda u suknji , ali su male šanse za to . Na društvenim mrežama već godinama kruži jedba fotografija premijerke u kupaćem kostimu , koja je nastala tokom jednog odmora u Hrvatskoj , a njena porodica tamo ima nekretninu na moru . Ona je tada imala i nešto dužu kosu , i izgledala je mnogo ženstvenije . Kako je premijerka svojevremeno izjavila  , njena partnerka Milica je više posvećena sinu nego ona , jer ona nema vremena od poslovnih obavea , međutim svaki slobodan trenutak  koristi da se posveti svojoj porodici , i da sa njima provede što više vremena . Milica je aktivna na društvenim mrežama , pa često dijeli njihove zajedničke fotografije.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here