Popularna glumica Anđelka Prpić , u posljednjih nekoliko mjeseci je glavna tema u medijima. Naime , ona se razvela od svog supruga , poznatog beogradskog ugostitelja Daria Prpić , sa kojim ima sina . Anđelka i Dario su se razveli prije više od tri godine , međutim , od tada glumica niada nije viđena u javnosti sa nekim muškarcem, za kojeg bi se moglo predpostaviti da joj je emotivni partner.

 

 

Međutim , sve je iznenadilo kada su vidjeli da Anđeka ima trudnički stomak , odnosno da je u drugom stanju , i tada se saznalo da je Anđelka već odavno u vezi sa bivšim najboljim prijateljem njenog muža. Naime , on je čak zbog Anđelke prekinuo dugogodišnju vez , a poznato je i da su bili kućni prijatelji , dok je Anađelka bila u braku sa Dariom.

 

 

Kada je javnost sznala da su njih dvoje zajedno , počeli su ih osuđivat i pisati razne komentare. Na svu sreću Anđelka se nije mnogo obazirala na same komentare , kao ni na tuđa mišljenja , te je ubrzo počela da se pojavljuje na javnim događajima zajedno sa svojim izabranikom Markom Žugićem. Nakon prvog viđenja , bilo je jaso da je par zaljubljen do ušiju , i trenutno se uveliko spremaju za dolazak bebe , te su počeli da žive zajedno. Poznato je da se Marko i Anđelkin sin odlično slažu , s obzirom da se poznaju oduvijek. Naime nedavno je Anđelka podijelila fotografiju na Instagramu , a koju je objavila njena prijateljica Marija Kilibarda , na kojoj su Anđelka , Marija i Anja Mandić. U opisu fotografije je stojalo “četiri mušketira” , očigledno su mislili na djevojčicu u Anđelkinom stomaku , pa je tako glumica nesvjesno otkrila pol bebe.

 

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here