Rada je po prvi put stekla širu popularnost u „Zvezdama Granda“. U medijima su se pojavile priče o našoj vokalistkinji Radi Manojlović i njenom polubratu Nenadu Manojloviću, koji je sada etabliran kao uspešan pevač. Ovi narativi su sugerisali da je Rada inicialno odbila pružiti podršku Nenadu kada je krenuo na svoj muzički put. Međutim, i pored nedavnog otkrića o njihovoj predstojećoj saradnji, izgleda da izdanje nije postiglo očekivani uspeh.

 

 

U srži ove pesme leži dirljiva priča o braći i sestrama koji su bili razdvojeni u ranim godinama. Rada, ispunjena ljubavlju prema svom bratu i sestri, želela je izvesti ovu pesmu zajedno s Nenadom kao snažan izraz njene trajne naklonosti, iako su krenuli različitim putevima. Više izvora u medijima izvestilo je da je pevačica poslala poziv za duet, ali nažalost, njen brat je odbio. Iako se lično nije obratio njenim porukama, njegova supruga je prenela Radi da nisu zainteresovani za zajednički nastup. Sada snažno želi surađivati s drugom osobom u procesu snimanja ove pesme. Pesma nosi ogromnu emocionalnu dubinu i priča zadivljujuću priču o naklonosti između braće i sestara. Prva verzija pesme ostavila je snažan utisak na sve koji su je čuli, izazivajući naježivanje. Rada je sama preuzela inicijativu, pristupila je Nenadu i podelila snimak pesme; međutim, nažalost, nije shvatio važnost njenih reči. Po dolasku Nove godine, Rada je ponovno pokušala kontaktirati Nenada, ali, nažalost, njena poruka nije dobila odgovor. Rada i njena sestra Maja ostale su iznenađene ovim saznanjem, budući da Nenad nije pokazivao trud u komunikaciji s njom. Pojavile su se spekulacije koje sugeriraju da je Rada namerno ometala njegov napredak odbijajući mu pomoći, ali stvarnost je da je on dosledno odbijao njene ponude.

 

 

Prema izvoru bliskom porodici, otac Nenada i Rade izražava svoj bes prema Nenadu ne samo zbog odbijanja saradnje na duetu, već i zbog njegovog izostanka u razgovoru o tome. Rada osjeća duboku tugu zbog njihove udaljene veze i Nenadove nespremnosti za komunikaciju, iako razlozi za to ostaju nepoznati. Izvor otkriva da je bila iskreno potresena kada joj je snaja prenela vest da je Nenad odbio priliku za zajedničko pevanje. Međutim, Nenad nema nameru da se bavi ovim pitanjem. Na pitanje o mogućnosti saradnje s Radom tvrdi da nema informacija o takvim planovima i nije izrazio nameru za snimanje dueta. Osim toga, pevačica je na društvenim mrežama otvoreno izrazila svoje duboko razočaranje, ne ostavljajući prostora za tumačenje.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here