Iako su Dejan Dragojević i Filip Car nastojali da u javnosti ne iznose negativne komentare jedan o drugom, njihov međusobni animozitet postaje sve očitiji, a novi rat suparnika započeo je na Instagramu.

Sve je počelo kada je jedna fan stranica objavila Filipov snimak iz “Bele kuće”. Dejan nije mogao odoljeti i odlučio je prokomentirati: Vidi kume moje, ne praštaš ništa, za moju kumu poluvreme ne postoji. Kumo, legendo – sarkastično je napisao Dejan. Nakon nekog vremena, Filip je odgovorio: Zete, živiš li bez mene, zete, ili me sanjaš, anđelčiću moj? – upitao je Car, a potom dodao: Zete, ti baš želiš medijski da se nateruješ sa mnom, dosadno ti je, vidim ja, pa čačkaš stalno… Ali zete, ja tebe volim i ne želim to! Izvini još jednom, ne želim se svađati, ne pominjemo te.

Dejan je ubrzo odgovorio:Moraš pročitati opet šta sam napisao… Nisam te nigde spomenuo, nego sam napisao da moja kuma nema pauzu. Opet te pujdaju bogate babe da mi pišeš, stvarno nema potrebe. Svakako je svaki tvoj klip iz rijalitija isti, gomila uvreda, posle gomila pranja, ništa novo… Nisam pisao ništa što se tiče tvojih monologa… Komentarisao sam kumicu sablju, koja udara kao ti Demira! Živ bio, kapetane. Još jedna greška posade, a pogrešno tumačite zbog prašine na stolu, izgleda da je alergija. Odjavljujem se, idem čamcem – u svom stilu napisao je Dejan.

Ovaj novi sukob otkriva duboko ukorijenjene nesuglasice i različite poglede na njihov odnos. Unatoč tome što su pokušali prikazati da se međusobno poštuju, njihovi komentari otkrivaju da i dalje gaji međusobni animozitet. Ostaje za vidjeti kako će se dalje razvijati njihov sukob, no važno je da u javnosti pronađu način da se suzdrže od negativnih komentara koji mogu dodatno pogoršati situaciju.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here