Jučer je stigla tužna vijest iz Španije , a prenijeli su je svi mediji u Srbiji. Naime , radi se o tome da je Anastasija Ražnatović izgubila svoju bebu. Naime , ona i njen partner Nemanja su nedavno objavili sretne vijesti da će uskoro postati roditelji , i da im njihova beba stiže na jesen.

 

 

Naime , Nemanja Gudelj je na svom Instagram profilu objavio da je Anastasija izgubila bebu u petom mjesecu trudnoće, te da su njih dvoje sada u velikoj boli , i da se nadaju da će ih javnost razumjeti , da ne žele da pričaju na tu temu . Anastasija je gubitak bebe teško podnijela , i ona se nije oglašavala u javnosti , pa je Nemanja bio taj koji je odlučio da saopšti tužnu vijest. Anastasija se osjeća očajno , čak je ugasila i nalog na društvenoj mreži Instagram jer ne želi da se oglašava , želi da svoju bol čuva za sebe . Njveća podrška joj je sada svakako njen partner Nemanja , kao i njena porodica.

 

 

Podsjećanja radi , Ceca je prije samo mjesec dana objavila da je jako sretna i ponosna što joj kćerka Anastasija nosi djevojčic , te što će Ceca postati baka po treći put. Niko nije mogao da sluti da će ovako nešto da s dogodi . Ovo je sigurno za Anastasiju najteži životni udarac , te bit će joj potrebno mnogo vremena a se oporavi . Porodica Ražnatović se još uvijek nije oglasila na ovu temu, a poznato je da Ceca ima zakazano snimanje polufinala u muzičkom takmičenju Zvezde Granda , u kojem je član žirija , i ona još uvijek ne može da otputuje kod svoje kćerke da joj bude podrška, ali ćeuskoro to učiniti , jer vjerujemo da je Anastasiji sada najpotebnija podrška porodice i da će mlada pjevačica da prebrodi ovaj težak period.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here