Poznati glumac i muzilar Rade Šerbedžija , već dugi niz godina nastupa , i ima veliku međunarodnu publiku. Mnogi ljudi za njegov rad znaju , ali o njegovom privatno životu se ne zna mnogo . Rade Šerbedžija smatra da je Vanessa Redgrave pogurala njegov put ka holivudskoj karijeri , te da mu je postala kuma . Veoma uspješan je u Holivudu , a među prijateljima ubraja mnoge poznate ličnosti kao šo su Zoran Radmilović i Dragan Nikolić.

 

 

Naime , Radmilović za Serbedžiju ima i jedan poseban nadimak a uvijek ga naziva “mojim hrvatem”. Gaga Nikolić je istakao da nije uredu što Radeta etiketira hrvatem , kada je on zapravo srbin. Nikolić je također prokomentarisao da je Rade lopov , kao i svi političari na Balkanu, ali kada je Šerbedžija potvrdio da su mu roditelji srbi , Radmilović je bio iznenađen .

 

 

Jednom prilikom je Dragan Nikolić pričao da su mu baka i djed iz Srbije , a Radmilović je pitao Radeta da li je i on srbin , što je Rade potvrdio da jeste ,a Radmilović se naljutio . Naime , Rade Šerbedžija je nedavno proslavio Uskrs po julijanskom kalendaru , a na svom Instagram nalogu je objavio zabavnu fotografiju. Naime , neki se pitaju zbog prezimena da li je iz Gruzije , a on je rekao da je iz Hrvatske . On je i srbin i hrvat , te voli obje kulture. Rođen je i odrastao u Hrvatskoj,roditelji su mu iz Srbije, a njegova umjetnost je i danas vrlo važna. Rade ima ogromnu međunarodnu publiku , koja ga cijeni i voli , bio on hrvat ili srbin njima to nije bitno , nego im je bitan njegov rad.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here