Najbogatiji srbin je Filip Cepter , a njegova kćerka Ema uživa u novcu koji je njen otac zaradio . Ona je mlada i zanosna ljepotica koja očeve pare troši na stalna putovanja po egzotičnim destinacijama , kao i za svoj stajling koji je se sastoji od skupocijenih dizajnerskih komada , i na njih troši nevjerovatnih desetine hiljada dolara.

 

 

Naime , mnogima nije poznata informacija da Filip i Madlen Cepter nemaju svoju biološku djecu , te da je njihova kćerka Ema usvojena . Svojevremeno su ispričali kako im je malena djevojčica promijenila život na bolje , te im je drago što su uspjeli da se ostvare prvo u poslovnom smisu , a zatim i kao roditelji. Kada su doznali da ne mogu da imaju biološku djecu , par se odlučio na usvajanje , a Ema im je na prvi pogled ukrala srce , i nakon usvajanja odmah su je zavoljeli.

 

 

Ema je bila napušteno dijete , kojem se sreća osmjehnula da je usvoje ljudi poput Filipa i Madlen . Od samog početka kako je došla u njihov dom , oni su Emi pružili pravu roditeljsku ljubav . Javnost nije bila upućena u Emin život , do prije par godina , kada je ona otvorila svoj Instagram nalog , i na ovoj društvenoj mreži počea dijeliti detalje iz svog života , gdje se može vidjeti kako Ea ivi život punim plućima te uživa u svakom trenutku.Vila na Dedinju koja je u vlasništvu Filipa i njegove supruge , nosi Emino ime . Naime , bračni par je od prodaje posuđa napravio veliku poslovnu imperiju , te se danas smatraju jednim od najbogatijih srpskih parova . oznato je da Filip i njegova supruga veliki dio svoje zarade ulažu u kulturu , a Ema je student psihologije , te je istakla kako nakon završetka studija , i ona planira da se pridruži porodičnom biznisu.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here