Damir Dado Polumenta, cijenjeni crnogorski pop-folk umjetnik, gradi svoju karijeru kao pjevač, ali također je i uspješan producent, aranžer i tekstopisac. Njegova slava započela je 2008. godine kada je izdao duet “Ljepša od noći”, u kojem je gostovao njegov ujak Šako Polumenta. Rođen 29. kolovoza 1982. u Bijelom Polju, Dado je već u mladosti pokazao svoj glazbeni talent, svirajući različite instrumente poput bubnjeva, klavijatura i harmonike.

Njegov osobni život također je izazvao značajan interes javnosti. Tijekom trogodišnje veze s manekenkom i sportašicom Anom Marijom Kikoš, Dado je dobio sina Dorijana. Nakon kratkog braka sa Selmom Mekić, vjeroučiteljicom iz Novog Pazara, konačno je pronašao obiteljski život s manekenkom Ivonom Ivković. U listopadu 2016. godine postali su roditelji kćeri Alea. U kolovozu 2021. godine, njihova obitelj se ponovno proširila dolaskom druge kćeri, Alie.

Dorijan Polumenta, sin Dada Polumente, rezultat je ljubavi između glazbenika i bivše manekenke Ane Marije Kikoš, koja je postala poznata kao sudionica reality showa. Iako njihova veza nije potrajala, Dado je svoju ljubav prema Dorijanu iskazao posvetivši mu pjesmu. Unatoč njihovom rastanku, Dado se nije odrekao uloge oca.

Čak i nakon što se ponovno oženio i dobio dvije kćeri s novom partnericom, Aleom i Aliom, Dado je uvijek pronalazio vremena za svog sina. Zahvaljujući očevom predanom angažmanu, Dorijan je izrastao u izvanrednog mladića. Glazbenik i njegova supruga Ivona ponosno dijele fotografije svog sina na društvenim mrežama, gdje je vidljivo da Dorijan posjeduje šarm i izrazitu ljepotu. Njegova bliskost s njegovim sestrama je očita na fotografijama, dodajući još više šarma njegovoj neodoljivoj pojavi u očima djevojaka.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here